handige tools

Een overzicht van alle tools die ik regelmatig gebruik.
Misschien zit er ook wel iets bij voor jou!

WordPress

WordPress is een uitstekende Content Management Systeem (CMS) waarmee je prachtige websites kunt maken. Al mijn websites zijn met behulp van WordPress gemaakt.

 

Neostrada*

Ik gebruik Neostrada als hostingprovider en ben zeer onder de indruk van hun uitstekende support. Als je nog op zoek bent naar een hostingprovider, dan ben je bij Neostrada zeker aan het goede adres.

 

DIVI*

Het thema dat de basis is voor Springweb en de meeste websites die ik maak. Ik ben er echt ontzettend blij mee.  Het thema krijgt regelmatig updates en zit echt heel goed in elkaar.

 

Bloom*

Een mailinglijst is heel belangrijk om in contact te blijven met je bezoekers. Met Bloom kun je prachtige inschrijfformulieren maken op je website die zeer effectief zijn.

 

Monarch*

Dit is een WordPress plugin die ik gebruik om bezoekers de mogelijkheid te geven om blogs en pagina’s te delen via social media. Je hebt keuze uit veel designs en buttons.

 

WooCommerce

Wanneer je met WordPress een webshop wilt starten, dan is WooCommerce de plugin die je nodig hebt.

 

InfiniteWP*

Heb je meerdere websites? Met InfiniteWP kun je al jouw websites beheren, updaten en back-uppen vanuit 1 dashboard. Ik gebruik het voor Springweb en al mijn andere sites.

Google Analytics

Met Google Analtyics kun je de groei van je website meten en erachter komen waar de bezoekers nou precies vandaan komen. Het is een handige gratis statistiekensysteem.

 

Trello*

Trello is een super-georganiseerde manier om al je lijstjes, ideeën, checklists en gedachten bij te houden.  Ik gebruik het persoonlijk, maar ook voor Springweb. Ik zou eerlijk gezegd niet meer zonder kunnen!

 

Evernote*

Ik gebruik Evernote vooral als verzamelplaats voor alles wat ik maar online tegenkom en wil bewaren: artikels, recepten,…
Je kan echt alles bewaren in Evernote: tekst, afbeeldingen, video’s, webpagina’s,…

 

Feedly

Ik volg heel veel blogs en dankzij Feedly krijg ik een mooi overzicht van de nieuwe artikels die klaar staan om te lezen. Zo hoef ik niet meer apart elk blog af te gaan. En de interessante artikels kan je opslaan om later terug te lezen. Een echte timesaver!

 

Canva

Canva is een online grafisch ontwerptool speciaal ontwikkeld voor niet-designers. Bovendien is het gratis. Ik gebruik het vooral voor het creëren van afbeeldingen voor mijn social media kanalen. Ik heb er speciaal een stap-voor-stap handleiding voor geschreven.

 

leesvoer

Web Design with HTML, CSS, JavaScript, jQuery Set*

Als je serieus aan de slag wilt gaan met webdesign, dan zijn de boeken van Jon Duckett een absolute aanrader! Vooral de vormgeving van de boeken is echt super!

 

 

 

Getting Things Done*

Dit boek leert je hoe je jouw privéleven en werk met eenvoudige hulpmiddelen zo kunt organiseren, dat in één oogopslag duidelijk is wat je waar en wanneer kunt doen.

 

Nooit meer te druk*

Een praktisch boek waarmee je inzicht krijgt in je eigen gedrag en oplossingen om meer controle over je leven te krijgen, mer gerichte aandacht voor de dingen die je doet en voor leven vanuit wat je zelf belangrijk vindt.

 

 

 

De moed van imperfectie*

Op haar eigen, eerlijke, warme en grappige manier moedigt Brené Brown je aan om perfectionisme te laten varen, stress als leefstijl los te laten, te vertrouwen op intuïtie en creativiteit de ruimte te geven.

 

Links met * zijn affiliate links, dat betekent dat ik een klein bedrag krijg als jij via die link overgaat tot een aankoop.
Jij betaalt hiervoor echter totaal niets extra.

Wil je goed voorbereid zijn om samen een nieuw webproject te starten?

Download de handige vragenlijst in, maak je doelen helder en neem de ingevulde vragenlijst mee in het eerste contact met je webdesigner.

Creëer samen een website die voldoet aan al jouw doelen en wensen!

Springweb

Ontwikkelt en beheert WordPress websites.

Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring

© 2019 Alle rechten voorbehouden. Webdesign Springweb.

CONTACT

Korenbloemlaan 23
2980 Zoersel
België
E-mail: info@springweb.be
Tel: 0474/71.83.01
BE 0678.789.568

Download de gratis checklist

Download de gratis checklist, druk hem af en start met het verzamelen van het nodige materiaal.  Als alles afgevinkt is, bezorg je het nodige materiaal aan je webdesigner!

Creëer samen een website die voldoet aan al jouw doelen en wensen!

Bedankt!

Klaar om een nieuw webproject te starten?


Download en vul de vragenlijst in en neem hem mee in het eerste contact met je webdesigner.

Bedankt! Je vragenlijst komt er zo aan!

Pin It on Pinterest