Website Check

Wil jij als ondernemer het beste uit je website halen? Wil je graag gevonden worden door jouw klanten in Google? Wil je een website die bezoekers omzet in potentiële klanten?

Leer de verbeterpunten van je website kennen én onderneem concrete acties om jouw website te optimaliseren. Zodat ook jij een website krijgt die doet wat hij moet doen: klanten binnen halen!

Doet jouw website wat hij moet doen?

Je doet je best op sociale media om zichtbaar te zijn, je creëert regelmatig nieuwe content, je stuurt mensen naar je website… En ondanks al jouw inspanningen:

  • komen er niet veel bezoekers op je website
  • ondernemen ze geen actie
  • wordt je e-book niet gedownload
  • krijg je nauwelijks aanvragen voor een kennismakingscall
  • wordt je blog, waar je zoveel tijd aan besteedt, amper gelezen

Herkenbaar? Zo hoort het helaas niet te zijn! Je website is meer dan een online visitekaartje, je website is een verkoopskanaal dat moet zorgen voor meer leads en klanten.

Heb jij het gevoel dat jouw website niet doet wat hij moet doen, namelijk verkopen, dan is het hoog tijd om een kritische blik te werpen op je website. Daarom kan je hier terecht.

Ik help je graag om jouw website helemaal op punt te zetten zodat hij doet wat hij moet doen.

Website Check

Na de website check

N

Heb jij inzicht in de sterke en zwakke punten van jouw website

N

Heb je een concrete lijst met actiepunten om jouw website te optimaliseren

N

Heb jij alles in handen om van je website een topverkoper te maken

Wil jij dit ook?

Websites moeten er niet alleen goed uitzien, maar ook klanten binnenhalen.

Wat komt er aan bod?

Het succes van je website is afhankelijk van een groot aantal factoren. Je huisstijl, het ontwerp, de structuur, de techniek… al deze topics gaan we in detail bekijken. Bijna 40 punten zullen in totaal afgechecked worden.

Design

Past je website bij de uitstraling van je onderneming? Pas je je branding consequent toe? Spreken je teksten je ideale klant aan?…

Content

Is de content goed opgebouwd? Bevatten je pagina’s de essentiële elementen? Voldoet je website aan de wettelijke verplichtingen?…

SEO

Is je website mobielvriendelijk? Laadt je website wel snel genoeg? Zijn de afbeeldingen geoptimaliseerd?…

Technisch

Is de achterkant van je website in orde? Is alles up-to-date? Zijn er overbodige plugins?…
(Deze module is enkel voor WordPress websites!)

Ik help jou door het bos de bomen te zien…

Als ondernemer kijk jij hopelijk regelmatig kritisch naar je website. Maar weet je dan ook waar je naar moet kijken? Sommige zaken zijn voor de hand liggend, maar veel zijn dat niet en zijn ook eerder technisch.

Door mijn jarenlange ervaring als webdesigner kan ik niet meer gewoon naar een website kijken, maar zie ik altijd wel een aantal verbeterpunten. Beroepsmisvorming, maar daar kan jij je voordeel mee doen. Vanuit mijn achtergrond heb ik een lijst samengesteld waarmee je website op bijna 40 punten kan nagekeken worden.

En gezien ik heel praktisch ben ingesteld, heb je na de website check een concrete lijst met praktische actiepunten zodat jij precies weet hoe je meer uit je website kan halen.

 

 

Klaar om jouw website te checken?

De website check is verkrijgbaar in 2 formules.
Werp zelf een kritisch oog op jouw website of laat mij je website checken.

Website Check

DIY Website Check

Aan de hand van een overzichtelijke checklist in Notion, ga je zelf je website scoren op een aantal punten. Elk punt is voorzien van uitgebreide uitleg over het waarom en het hoe zodat je het zelf makkelijk kan checken.

Na het uitvoeren van de check heb je een overzichtelijk rapport waarmee je in één oogopslag kan zien wat de sterke en zwakke punten van jouw website zijn.

Levenslange toegang tot template + updates zodat de website check een onbeperkt aantal keer bruikbaar is.

€89

nu tijdelijk met 50% korting:

€44

EXPERT Website Check

Geen tijd of zin om je website zelf te checken? Laat mij dan de check voor jou uitvoeren. Ik scoor je website aan de hand van een overzichtelijke checklist in Notion.

Je ontvangt van mij het uitgebreide rapport met uitleg over het hoe en het waarom van elke score. zodat je in één oogopslag kan zien wat de verbeterpunten van je website zijn en kan je zelf aan de slag om jouw website te optimaliseren.

Levenslange toegang tot template + updates zodat je zelf de website check een onbeperkt aantal keer kan uitvoeren.

€249

nu tijdelijk met 50% korting:

€124

FAQ

Is de Website Check iets voor mij?

De Website Check is zeker voor jou als:

  • je je website zelf gebouwd hebt of hebt laten bouwen door een niet-professional
  • je concrete tips wenst om je website naar een hoger niveau te tillen
  • je regelmatig werkt aan je website, maar je niet weet of je wel goed bezig bent

 

Hoe werkt de DIY Website Check?

Na de aankoop van de DIY Website Check ontvang je van mij een mail met daarin een link naar het template. Het template zelf is opgebouwd in Notion en kan je makkelijk kopiëren naar jouw eigen Notion omgeving. Als je nog geen Notion hebt, zal je eerst een gratis account moeten aanmaken.

Het template bevat alle instructies die je nodig hebt om zelf de check uit te voeren. Aan de hand van uitgebreide uitleg geef je zelf een score aan alle punten van de checklist.

Je kan de check uitvoeren waar en wanneer je maar wilt en volledig op jouw eigen tempo. Je kan hem dus in één keer doen of in stukjes onderverdelen.

 

Hoe werkt de EXPERT Website Check?

Na aankoop van de check ontvang je van mij een mailtje met een paar extra vraagjes. Daarna ga ik voor jou aan de slag en ontvang je binnen 10 werkdagen het resultaat van je check. Je krijgt dan toegang tot de ingevulde checklist in Notion. Je ziet dan in één oogopslag hoe je website scoort op de verschillende punten en je kan per punt mijn feedback nalezen.

 

Moet ik Notion kennen om de website check zelf te kunnen doen? Ik heb geen zin in weer een nieuw programma.

Absoluut niet! Als je nog geen Notion hebt, dan zal je een gratis account moeten aanmaken bij het gebruiken van de template. Daarna wijst alles zichzelf uit. Als je kan klikken en typen, zit je goed! Meer is het echt niet. Je hoeft ook geen app te downloaden, je kan de check gewoon bekijken in je webbrowser.

Je hoeft je daar dus absoluut geen zorgen over te maken! Ik sta wel niet in voor de gevolgen, het is goed mogelijk dat je, net zoals ik, grote fan wordt van Notion en heel je leven gaat willen organiseren in Notion 😉

Kan ik ook offline werken?

Natuurlijk! Je hebt ook de mogelijkheid de check offline uit te voeren. Ik heb de check namelijk omgezet naar pdf-bestanden die je dan zelf kan downloaden en/of afdrukken als je liever offline werkt. Deze zijn beschikbaar in het template.

Maakt het uit als mijn website niet in WordPress gebouwd is?

Nee hoor! Dat maakt toaal niet uit. Het is enkel zo, dat als jouw website niet met WordPress gebouwd is, dat het technische luik van de check niet zal kunnen worden uitgevoerd, maar dat doet totaal niet af aan de waarde van de check!

Wat als ik nog bezig ben met het bouwen van mijn website?

Zelfs als je je website nog aan het bouwen bent, is de Website Check waardevol. Je leert immers wat de praktische punten zijn waarop je moet letten tijdens de bouw van je website. Zodat je zeker bent dat jouw website geoptimaliseerd is voor succes als hij live gaat!

Haal ik mijn investering er uit?

De Website Check geeft je inzicht in de sterke en zwakke punten van je website. Natuurlijk is het mega-belangrijk dat jij het commitment aangaat om ook daadwerkelijk met de verbeterpunten aan de slag te gaan. Als je dat doet, wil ik mijn hand in het vuur steken dat je je investering er uit haalt omdat jouw website niet alleen meer klanten en dus ook meer omzet zal opleveren!

Kan jij de verbeterpunten oplossen voor mij?

De Website Check zal je een duidelijk beeld geven van de verbeterpunten van je website en het is echt wel de bedoeling om hiermee aan de slag te gaan. Als je dat niet zelf wenst te doen, help ik je hier graag mee verder, maar dat is niet inbegrepen in het pakket. We kunnen hiervoor eventueel wel werken met een strippenkaart. Mail me op info@springweb.be en dan kunnen we dit verder bespreken.

Andere vraag?

Heb je nog vragen over de Website Check? Mail me dan op info@springweb.be. Ik antwoord je vragen met plezier.

Wil jij ook een website die doet wat hij moet doen?

Vraag de website check aan en krijg zo inzicht in de sterke en zwakke punten van je website.
Zo weet je perfect hoe je jouw website kan optimaliseren om te doen wat hij moet doen: verkopen.

Pin It on Pinterest