Website onderhoud

Een WordPress onderhoudspakket is de beste keuze om je website veilig en up-to-date te houden. Je website wordt zo op vaste tijdstippen bijgewerkt zodat veiligheidsrisico’s beperkt worden.

N

Wekelijkse updates van WordPress, plugins en thema’s. Daarbij controleer ik altijd je website zodat deze blijft werken.

N

Wekelijkse back-ups zodat je kan hierop kan terugvallen moesten er problemen opduiken

N

Volledige transparantie via toegang tot rapportagetool

Wat is jouw investering?

Ik werk met een vaste prijs voor het onderhoudspakket, zodat jij nooit voor verrassingen komt te staan!

€30,- per maand

Wat is hierbij inbegrepen?*

  • Wekelijkse back-ups
  • Wekelijkse updates WordPress, thema en plugins
  • Toegang tot rapportagetool
  • Oplossen problemen*

* Ik los problemen die ontstaan door het uitvoeren van de updates op. Indien er uitzonderlijke kosten verbonden zijn aan het oplossen van een probleem (vb. noodzakelijke aankoop plugin, upgrade hosting…) zullen deze apart aangerekend worden na overleg met de opdrachtgever.

FAQ

Opzegtermijn

Elk onderhoudspakket wordt aangegaan voor de duur van één jaar. Als het jaar om is, krijg je een uitnodiging om opnieuw een onderhoudspakket te bestellen. Hier ben je uiteraard volledig vrij in!

Voor wie?

Ik raad het onderhoudspakket sowieso aan aan alle klanten die bij mij een websitepakket aanschaffen. Als je een onderhoudspakket wenst voor een website die niet door mij gemaakt is, dan doe ik dit enkel voor websites gebouwd met de DIVI page builder. Als je hierover twijfelt, contacteer me dan gerust.

Wat als er iets misgaat?

Ook updates die door mij worden uitgevoerd, kunnen wel eens mislopen. Maar gelukkig  gebeurt dit zelden want ik weet door  jarenlange ervaring welke WordPress onderdelen risicovol zijn bij updates. En door het back-up plan kunnen we bij problemen altijd terugvallen op een recente back-up.

Moet ik zelf nog iets doen?

Nee, helemaal niets. Je meldt je website aan voor een WordPress onderhoudspakket. Na betaling neem ik het onderhoud van je over. Bij bijzonderheden neem ik uiteraard contact met je op.

Wat levert het me op?

Met een WordPress onderhoudscontract is je website altijd up-to-date en veilig.  En heb jij meer tijd om je bezig te houden met het allerbelangrijkste, je bedrijf zelf!

Zijn er extra kosten?

In een onderhoudspakket zit maandelijks 1u van mijn tijd inbegrepen. Indien er problemen ontstaan die meer tijd vragen om op te lossen, dan zal dit apart aangerekend worden via uurtarief. Indien een extra plugin moet aangekocht worden (bv. om spam te verwijderen) of er beroep moet worden gedaan op een externe partij (bv. om een hack te verwijderen), dan zal dit gebeuren op jouw kosten. Dit alles gebeurt uiteraard steeds in overleg met jou.

Wat zijn de betalingsvoorwaarden?

Voor elk websitepakket geldt:

  • 50% vooraf: na de orderbevestiging krijg je een factuur voor 50% vooruitbetaling. Van zodra dit betaald is en je de gevraagde input bezorgd hebt, start ik met het bouwen van de website.
  • 50% bij oplevering: na de oplevering van de website ontvang je de factuur voor de resterende 50%. Deze dient binnen de 14 dagen na factuurdatum overgeschreven te zijn.

Klinkt dit goed?

Ben je er ook klaar voor om het beheer van je website uit handen te geven?

Pin It on Pinterest