Klaar om online te groeien?

Ben jij op zoek naar een unieke, professionele én succesvolle website, dan ben je hier aan het juiste adres! 

Meer bezoekers. Meer klanten. Meer omzet. Meer vrijheid. Zonder stress.

Wat mag je verwachten?

N

Een unieke website gebaseerd op jouw huisstijl.

N

Je website wordt gebouwd in WordPress met Divi – een gebruiksvriendelijk systeem waarin je makkelijk zelf updates plaatst of nieuwe pagina’s aanmaakt.

N

De site wordt technisch zo gebouwd dat deze optimaal kan presteren (denk hierbij aan vindbaarheid in Google, snelheid en mobielvriendelijkheid).

N

Persoonlijke aanpak. Ik denk graag kritisch met je mee en luister naar je wensen en ideeën.

N

Om zelf aan de slag te kunnen met je website, voorzie ik een handleiding én video’s op maat met stap-voor-stap instructies.

N

Ik lever geen lege doos, maar vul de pagina’s op met content die je aan mij bezorgt.

N

Al mijn websites maken gebruik van een responsief/mobielvriendelijk ontwerp. Hierdoor ziet je website er geweldig uit op eender welk beeldscherm.

De voordelen voor jou

 • Jij hoeft enkel jouw teksten en foto’s aan te leveren.
 • Je krijgt een professionele website die technisch goed in elkaar zit.
 • Na oplevering krijg je een op maat gemaakte handleiding en video’s.
 • Geen kosten voor het premium Divi-thema t.w.v. $89 per jaar, dit krijg je van mij.
 • Het volledige onderhoud kan je ook uit handen geven door het nemen van een onderhoudsabonnement.

Mijn werkwijze

In een aantal stappen werken we samen aan de website van je dromen.

Kennismaking

In een eerste fase inventariseren we samen jouw wensen en doelen die je hebt voor je website. Op basis hiervan maak ik dan een offerte.
TipDownload de vragenlijst voor je nieuwe website

1

Aan de slag

Na akkoord met de offerte vraag ik je naast een aanbetaling, ook je logo, afbeeldingen en teksten aan mij te bezorgen.

2

Ontwerp website

Na ontvangst van tekst en grafisch materiaal start ik met het bouwen van je website en zet ik alvast de eerste pagina’s klaar. Natuurlijk doe ik dit op een tijdelijke testomgeving, zodat je huidige website gewoon in de lucht kan blijven. We starten met je homepage en één of twee extra pagina’s. 

3

1ste revisieronde

Ik geef jou de gelegenheid om de website te bekijken en feedback te geven en pas alles aan wat jij eventueel nog wilt wijzigen.

4

Ontwikkeling

Als jij helemaal tevreden bent met het ontwerp, ga ik aan de slag met het verder uitbouwen van alle pagina’s. En ik zorg ervoor dat de website geoptimaliseerd is voor Google en mooi toont op mobiel en tablet.

5

2de revisieronde

Als alle pagina’s klaar zijn en de website geoptimaliseerd is, vraag ik je nog 1x om kritisch naar de website te kijken en je feedback te leveren. Ik wil immers dat je je nieuwe website helemaal perfect vindt!

6

We gaan live!

Gefeliciteerd, je nieuwe website is live! Indien nodig verwijs ik alle pagina’s van je oude website door naar de nieuwe. Ik bezorg je een handleiding en vanaf dan kan je zelf aan de slag met je website.

7

Nazorg

Na het opleveren van de website verdwijn ik uiteraard niet van de aardbodem. Je krijgt 30 dagen kosteloos support waarbij ik al je vragen beantwoord en help met het oplossen van kleine problemen.

8

Onderhoud

Het feit dat je website live is, betekent nog niet dat het werk gedaan is. Net zoals je woning vraagt je huis ook regelmatig onderhoud. Ik streef ernaar dat je zelf zorgeloos je website kunt onderhouden, maar indien gewenst kan je vrijblijvend gebruik maken van mijn onderhoudspakket.

9

Enkele realisaties

Elegantia 

Insight Service

Blue Octopus

Wat is jouw investering?

Ik werk met een vaste prijs voor het websitepakket, zodat jij nooit voor verrassingen komt te staan!

€1200,-

Wat is hierbij inbegrepen?*

 •  10 pagina’s met inhoud
 • Levenslange licentie op het Divi-thema t.w.v. $89 per jaar
 • Responsive website geschikt voor mobiel en tablet
 • Blog (overzichtspagina + blogtemplate)
 • 1 contactformulier
 • Cookie melding
 • Basis SEO
 • Persoonlijke video tutorials
 • 30 dagen support na oplevering

*Alle prijzen zijn exclusief domeinnaam, webhosting en licenties voor plugins.

Extra’s

Je kan het WordPress Website Pakket uitbreiden met een aantal extra’s.

Extra pagina’s | €50,- per pagina

 • Inhoudelijke pagina’s
 • Instagram pagina met links voor je link in bio
 • 404-pagina: de pagina die je te zien krijgt als een pagina niet gevonden kan worden

Vertaling | €300,- per taal

 • Vlaggetjes in hoofdmenu om te switchen van taal
 • Al je hoofdpagina’s worden vertaald met Google Translate
 • Let op want pagina’s moeten nu in beide talen onderhouden en aangepast worden!

Koppeling met e-mailsysteem | €75,-

 • Module om in te schrijven op nieuwsbrief
 • Koppeling met e-mailsysteem zoals Mailchimp, ConvertKit,…

Portfolio | €200,-

 • Portfolio om je projecten te tonen (overzichtspagina)
 • Aparte pagina voor elk project (projecttemplate)

Google Analytics koppeling | €50,-

 • Koppeling met je Google Analytics account zodat je bezoekersstatistieken van je website kan bijhouden

Extra functionaliteiten | in overleg

 • Koppeling met boekingssysteem
 • Mini webshop

FAQ

Wat als ik nog geen domeinnaam of hosting heb?

Om bestanden op je website te kunnen plaatsen (webpagina’s, teksten, afbeeldingen e.d.) heb je ruimte op een server nodig. Die webruimte ‘huur’ je via een webhostingbedrijf.

Webhosting is niet inbegrepen in het website pakket en regel je dus zelf. Je zorgt voor webhosting die geschikt is voor WordPress websites en bezorgt mij de inloggegevens. Er zijn ontzettend veel aanbieders van webhosting, maar ik heb zelf goede ervaringen met Combell. Ik help je uiteraard op weg als je er zelf niet uit komt!

Heb ik een domeinnaam nodig?

Een domeinnaam is het unieke webadres waarop je website te bezoeken is, vb. www.springweb.be. Het is dus de ingang van je website. Voor elke website heb je een domeinnaam nodig.

Een domeinnaam moet je laten registreren. Om te zien of je gewenste domeinnaam nog vrij is, kan je dit controleren bij Combell.

Als je zelf al een domeinnaam hebt, dan gebruiken we deze om je WordPress website op te plaatsen.

Wat als ik al een website heb?

Geen probleem! Ik bouw je nieuwe website op een tijdelijke omgeving, op deze manier blijft je huidige website bereikbaar. Pas als de nieuwe website klaar is, zet ik hem over.  

Zijn er extra kosten waar ik rekening mee moet houden?

In dit websitepakket is alles inbegrepen, behalve de registratie van je domeinnaam en het hostingpakket en eventuele licenties voor betalende plugins. Je komt dus zeker niet voor onverwachte kosten te staan. Als het project is afgerond, heb jij een professionele website die je zelf kan onderhouden. Als je website extra functionaliteiten nodig heeft, dan bespreken we dit op voorhand.

Als je graag ook het onderhoud aan je website uitbesteedt, dan kan je een onderhoudsabonnement nemen.

Wanneer is mijn website klaar?

Hier valt moeilijk een exacte tijd op te plakken. Het hangt af van meerdere factoren: de functionaliteiten die je wenst, de snelheid waarmee jij me alle input/feedback bezorgt, mijn planning,.. Reken vanaf het aanleveren van de content en de vooruitbetaling maximaal 2 maanden. Als het sneller is, wat meestal het geval is, dan is dat mooi meegenomen.

Wat als ik extra functionaliteiten wens, zoals een webwinkel,...?

Als je extra functionaliteiten wenst zoals een activiteitenkalender, een boekingssysteem,…  of wil beginnen met een webshop, dan kan je hiervoor ook altijd bij mij terecht. We bespreken wat mogelijk is en ik bied je hiervoor een offerte op maat aan.

Wat zijn de betalingsvoorwaarden?

Voor elk websitepakket geldt:

 • 50% vooraf: na de orderbevestiging krijg je een factuur voor 50% vooruitbetaling. Van zodra dit betaald is en je de gevraagde input bezorgd hebt, start ik met het bouwen van de website.
 • 50% bij oplevering: na de oplevering van de website ontvang je de factuur voor de resterende 50%. Deze dient binnen de 14 dagen na factuurdatum overgeschreven te zijn.

Klinkt dit goed?

Zin om samen te werken? Vraag dan vrijblijvend jouw offerte aan!

Pin It on Pinterest