Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Op het einde van deze gratis WordPress Essentials cursus, weet je hoe je met WordPress jouw eigen blog of website kan bouwen en beheren. Je leert hoe je de Gutenberg editor gebruikt om inhoud toe te voegen aan je pagina’s. En je bent vertrouwd met het toevoegen van afbeeldingen, video, bestanden,… en het gebruik van de Customizer om het ontwerp van je website te personaliseren.

Dit is geen cursus waarin ik je stap-voor-stap begeleid in het bouwen van je eigen website. Wat ik je wel leer zijn alle ins-and-outs van WordPress zodat je alle kennis hebt om vol zelfvertrouwen aan de slag te gaan met je eigen website!

De cursus is opgebouwd in 4 modules en bevat in totaal een 40-tal video’s. Elke les bevat naast een video waarin ik je alles stap-voor-stap toon ook een korte, geschreven samenvatting van de les. Handig om later op terug te vallen indien nodig. Je bekijkt de video’s best in chronologische volgorde, maar je kan ook altijd één specifieke les eruit pikken die je op dat moment nodig hebt.

Geschatte tijdsduur: 140 minuten
Moeilijkheidsgraad: beginners
Prijs: gratis

Start snel door te klikken op bovenstaande knop. Je hoeft je enkel te registreren en dan kan je meteen aan de slag!

Succes!

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)

Pin It on Pinterest