seo optimalisatie zelf doen

Zelf SEO Optimalisatie: Doe het zelf en verbeter uw online zichtbaarheid

SEO Optimalisatie Zelf Doen: Tips en Tricks

In de digitale wereld van vandaag is het belangrijker dan ooit om uw website te optimaliseren voor zoekmachines. SEO (Search Engine Optimization) speelt een cruciale rol bij het vergroten van de zichtbaarheid van uw website en het aantrekken van organisch verkeer. Hoewel het inhuren van een professioneel SEO-bureau gunstig kan zijn, is het ook mogelijk om zelf aan de slag te gaan met SEO-optimalisatie. In dit artikel delen we enkele handige tips en tricks om u op weg te helpen.

 1. Keyword Research: Het begint allemaal met het identificeren van relevante zoekwoorden voor uw website. Gebruik tools zoals Google Keyword Planner of Ubersuggest om populaire zoektermen in uw branche te vinden. Kies zoekwoorden die relevant zijn voor uw bedrijf en waarop u wilt worden gevonden.
 2. On-Page Optimalisatie: Zorg ervoor dat uw webpagina’s geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Plaats uw belangrijkste zoekwoorden strategisch in de titels, metabeschrijvingen, koppen (H1, H2, H3), URL’s en bodytekst van uw pagina’s. Vergeet niet om ook interne links toe te voegen naar andere relevante pagina’s binnen uw website.
 3. Content Creatie: Creëer waardevolle en relevante content die aansluit bij de behoeften en interesses van uw doelgroep. Schrijf informatieve blogartikelen, maak boeiende video’s of ontwikkel nuttige infographics. Zorg ervoor dat uw content goed gestructureerd is en gebruik maakt van relevante zoekwoorden. Vergeet niet om regelmatig nieuwe content toe te voegen om uw website actueel te houden.
 4. Technische Optimalisatie: Zorg ervoor dat uw website technisch geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Controleer of uw website snel laadt, mobielvriendelijk is en een veilige HTTPS-verbinding heeft. Maak gebruik van een XML-sitemap om zoekmachines te helpen uw pagina’s te indexeren en optimaliseer uw URL-structuur voor leesbaarheid.
 5. Linkbuilding: Bouw kwalitatieve backlinks op naar uw website om de autoriteit en zichtbaarheid te vergroten. Dit kan worden gedaan door gastbloggen op relevante websites, het delen van waardevolle content op sociale media, het aanmelden bij online bedrijvengidsen, of het verkrijgen van vermeldingen in lokale nieuwsbronnen. Let op: vermijd het kopen van backlinks, omdat dit schadelijk kan zijn voor uw SEO-resultaten.
 6. Analyse en Optimalisatie: Houd de prestaties van uw website in de gaten met behulp van tools zoals Google Analytics en Google Search Console. Analyseer belangrijke statistieken zoals organisch verkeer, bouncepercentage en conversieratio’s. Identificeer zwakke punten en optimaliseer dienovereenkomstig uw strategie.
 7. Blijf Leren: SEO is een continu proces dat voortdurend evolueert. Blijf op de hoogte van de nieuwste trends, algoritme-updates en best practices door middel van blogs, online cursussen en webinars. Experimenteer met nieuwe technieken en blijf uw SEO-strategie verfijnen.

Hoewel het zelf doen van SEO-optimalisatie enige tijd en inspanning vergt, kan het uiteindelijk de moeite waard zijn. Door uw website te optimaliseren voor zoekmachines kunt u de zichtbaarheid vergroten, meer organisch verkeer aantrekken en uw online aanwezigheid versterken. Volg deze tips en tricks om zelf aan de slag te gaan met SEO-optimalisatie en laat uw website groeien in de digitale wereld.

 

8 Tips voor het Zelf Doen van SEO Optimalisatie: Een Gids voor Succes

 1. Zorg ervoor dat je website een goede technische structuur heeft, met een goede navigatie en URL-structuur.
 2. Zorg ervoor dat je content relevant is voor je doelgroep en zoekwoorden bevat die ze gebruiken om informatie te zoeken.
 3. Maak gebruik van interne links binnen je website om de gebruikerservaring te verbeteren en de SEO-waarde van je pagina’s te verhogen.
 4. Zorg ervoor dat alle afbeeldingen op je website worden geoptimaliseerd met behulp van ALT-tekst en bestandsnamen die relevant zijn voor het onderwerp waarover ze gaan.
 5. Gebruik social media om meer verkeer naar je website te genereren, wat ook kan helpen bij het verhogen van je ranking in zoekmachines als Google.
 6. Creëer backlinks naar andere websites die relevant zijn voor jouw niche of doelstelling om de autoriteit van jouw website te vergroten in de ogen van zoekmachines als Google.
 7. Zet eenvoudigweg regelmatig nieuwe inhoud op uw site, zodat uw bezoekers steeds weer terugkomen voor meer informatie over uw product of diensten .
 8. Vergeet niet om uw website aan te melden bij Google Search Console , zodat u kunt profiteren van extra SEO-voordelen zoals betere indexering door Google .

Zorg ervoor dat je website een goede technische structuur heeft, met een goede navigatie en URL-structuur.

De technische structuur van uw website is een cruciaal onderdeel van SEO-optimalisatie. Het hebben van een goede technische structuur zorgt ervoor dat zoekmachines uw website gemakkelijk kunnen indexeren en begrijpen, wat resulteert in een betere zichtbaarheid en rangschikking in de zoekresultaten. Een belangrijk aspect van de technische structuur is een goede navigatie en URL-structuur.

Een goede navigatiestructuur maakt het voor zowel zoekmachines als gebruikers gemakkelijk om door uw website te navigeren. Zorg ervoor dat uw menu’s logisch zijn opgebouwd en dat alle belangrijke pagina’s binnen maximaal drie klikken bereikbaar zijn. Dit helpt zoekmachines om de hiërarchie van uw website te begrijpen en waardevolle inhoud gemakkelijk te vinden.

Daarnaast is de URL-structuur van uw website ook belangrijk. Zorg ervoor dat uw URL’s duidelijk en leesbaar zijn, met relevante zoekwoorden indien mogelijk. Vermijd lange en complexe URL’s met veel cijfers of speciale tekens, omdat dit verwarrend kan zijn voor zowel zoekmachines als gebruikers. Een goede URL-structuur maakt het ook gemakkelijker om specifieke pagina’s te identificeren en te linken, wat weer gunstig is voor SEO.

Het optimaliseren van de technische structuur van uw website kan soms wat technische kennis vereisen, maar het is zeker de moeite waard. Door ervoor te zorgen dat uw website een goede navigatie en URL-structuur heeft, vergroot u de kans dat zoekmachines uw inhoud begrijpen en waarderen. Dit kan leiden tot een betere zichtbaarheid, hogere rangschikkingen en uiteindelijk meer organisch verkeer naar uw website.

Neem de tijd om uw website te analyseren en eventuele problemen met de technische structuur aan te pakken. Als u niet zeker bent van hoe u dit moet doen, overweeg dan om hulp in te schakelen van een professioneel SEO-bureau of volg online bronnen en tutorials die u begeleiden bij het optimaliseren van uw website. Met een goede technische structuur legt u een sterke basis voor succesvolle SEO-optimalisatie.

Zorg ervoor dat je content relevant is voor je doelgroep en zoekwoorden bevat die ze gebruiken om informatie te zoeken.

Bij het optimaliseren van je website voor zoekmachines is het van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat je content relevant is voor je doelgroep. Het creëren van waardevolle en relevante content is essentieel om de interesse van je bezoekers te wekken en hen te overtuigen op je website te blijven.

Een belangrijk aspect bij het creëren van relevante content is het gebruik van zoekwoorden die je doelgroep gebruikt bij het zoeken naar informatie. Door deze zoekwoorden strategisch in je content te verwerken, vergroot je de kans dat zoekmachines jouw website als relevant beschouwen voor die specifieke zoekopdrachten.

Om dit te bereiken, moet je eerst begrijpen wie jouw doelgroep is en wat hun behoeften en interesses zijn. Doe grondig onderzoek naar de zoekwoorden die zij gebruiken om informatie in jouw branche of niche te vinden. Gebruik tools zoals Google Keyword Planner of Ubersuggest om populaire zoektermen te ontdekken.

Vervolgens kun je deze zoekwoorden op een natuurlijke manier integreren in de verschillende elementen van je content. Plaats ze strategisch in de titels, koppen, metabeschrijvingen en bodytekst van je pagina’s. Let er echter op dat je niet overdrijft met het gebruik van zoekwoorden, omdat dit als spammy kan worden beschouwd door zowel gebruikers als zoekmachines.

Naast het gebruik van relevante zoekwoorden, moet de inhoud zelf waardevol en informatief zijn voor je doelgroep. Bied antwoorden op hun vragen, deel inzichten en bied oplossingen voor hun problemen. Zorg ervoor dat je content goed gestructureerd is en gemakkelijk te lezen en te begrijpen is.

Door ervoor te zorgen dat je content relevant is voor je doelgroep en zoekwoorden bevat die ze gebruiken, vergroot je niet alleen de kans om hoger te scoren in zoekmachines, maar ook om waardevol verkeer naar je website te trekken. Blijf je content regelmatig updaten en verbeteren op basis van de behoeften van je doelgroep en blijf de prestaties van je website monitoren met behulp van tools zoals Google Analytics.

Kortom, het creëren van relevante content met de juiste zoekwoorden is een belangrijk onderdeel van SEO-optimalisatie. Door hierop te focussen, kun je jouw website positioneren als een waardevolle bron van informatie voor jouw doelgroep, wat uiteindelijk zal bijdragen aan het succes van jouw online aanwezigheid.

Maak gebruik van interne links binnen je website voor een betere gebruikerservaring en SEO-waarde

Bij het optimaliseren van je website voor zoekmachines is het belangrijk om niet alleen te focussen op externe linkbuilding, maar ook op interne links. Interne links zijn links die verwijzen naar andere pagina’s binnen je eigen website. Ze spelen een belangrijke rol bij het verbeteren van de gebruikerservaring en het verhogen van de SEO-waarde van je pagina’s. In dit artikel bespreken we waarom interne links zo waardevol zijn en hoe je ze effectief kunt gebruiken.

Ten eerste dragen interne links bij aan een betere gebruikerservaring. Ze helpen bezoekers om gemakkelijk door je website te navigeren en relevante informatie te vinden. Door relevante interne links toe te voegen, geef je gebruikers de mogelijkheid om dieper in te gaan op onderwerpen die hen interesseren. Dit kan hun tijd op de website verlengen en het bouncepercentage verlagen, wat beide positieve signalen zijn voor zoekmachines.

Daarnaast hebben interne links ook invloed op de SEO-waarde van je pagina’s. Wanneer zoekmachines zoals Google je website crawlen, volgen ze deze interne links om een beter beeld te krijgen van de structuur en inhoud ervan. Dit helpt zoekmachines om de relevantie en autoriteit van je pagina’s te beoordelen. Door strategisch gebruik te maken van interne links kun je zoekmachines helpen om belangrijke pagina’s binnen je site te identificeren en hoger te waarderen in de zoekresultaten.

Hier zijn een paar tips voor effectief gebruik van interne links:

 1. Gebruik relevante anchor teksten: Zorg ervoor dat de anchor teksten van je interne links relevant zijn voor de pagina waarnaar je linkt. Vermijd generieke termen zoals “klik hier” en gebruik in plaats daarvan beschrijvende en specifieke woorden die de inhoud van de gelinkte pagina weerspiegelen.
 2. Link naar relevante pagina’s: Kies pagina’s binnen je website die relevant zijn voor het onderwerp waarover je schrijft. Dit helpt gebruikers om meer informatie te vinden en zorgt ervoor dat zoekmachines een duidelijk verband zien tussen gerelateerde inhoud.
 3. Vermijd overmatig linken: Hoewel het belangrijk is om interne links toe te voegen, moet je ook oppassen voor overmatig linken. Te veel interne links op een pagina kunnen verwarrend zijn voor gebruikers en kunnen ook als spammy worden beschouwd door zoekmachines.
 4. Houd de navigatiestructuur in gedachten: Denk bij het plaatsen van interne links na over de navigatiestructuur van je website. Zorg ervoor dat belangrijke pagina’s gemakkelijk bereikbaar zijn via het menu en voeg indien nodig extra interne links toe om gebruikers te helpen bij het vinden van relevante informatie.

Kortom, het gebruik van interne links is een effectieve strategie om zowel de gebruikerservaring als de SEO-waarde van je website te verbeteren. Door relevante en goed geplaatste interne links toe te voegen, help je gebruikers om door je site te navigeren, verhoog je de betrokkenheid en laat je zoekmachines zien welke pagina’s belangrijk zijn. Neem de tijd om je website te optimaliseren met interne links en pluk de vruchten van een verbeterde online aanwezigheid.

Zorg ervoor dat alle afbeeldingen op je website worden geoptimaliseerd met behulp van ALT-tekst en bestandsnamen die relevant zijn voor het onderwerp waarover ze gaan.

Het Belang van Geoptimaliseerde Afbeeldingen voor SEO

Bij het optimaliseren van uw website voor zoekmachines, is het gemakkelijk om de kracht van afbeeldingen over het hoofd te zien. Afbeeldingen kunnen niet alleen uw website visueel aantrekkelijker maken, maar ze kunnen ook bijdragen aan uw SEO-strategie. Een belangrijke stap in het optimaliseren van afbeeldingen is het gebruik van ALT-tekst en relevante bestandsnamen.

ALT-tekst, ook wel alt-attribuut genoemd, is een beschrijvende tekst die aan een afbeelding wordt toegevoegd. Het doel van ALT-tekst is om zoekmachines en gebruikers te vertellen waar de afbeelding over gaat wanneer deze niet kan worden weergegeven. Het is belangrijk om ALT-tekst te gebruiken die relevant is voor het onderwerp waarover de afbeelding gaat. Dit helpt zoekmachines beter te begrijpen waar uw website over gaat en kan bijdragen aan een betere rangschikking in de zoekresultaten.

Daarnaast is het ook belangrijk om relevante bestandsnamen te gebruiken voor uw afbeeldingen. In plaats van generieke namen zoals “afbeelding1.jpg” of “foto123.png”, kunt u beter kiezen voor bestandsnamen die beschrijvend zijn en gerelateerd zijn aan de inhoud van de afbeelding. Bijvoorbeeld, als u een foto heeft van een rode roos, zou een geschikte bestandsnaam “rode-roos.jpg” zijn. Dit helpt niet alleen zoekmachines bij het begrijpen van de inhoud van de afbeelding, maar het kan ook helpen bij het verbeteren van de zichtbaarheid in afbeeldingszoekresultaten.

Het optimaliseren van uw afbeeldingen met behulp van ALT-tekst en relevante bestandsnamen is een eenvoudige maar effectieve manier om uw SEO-resultaten te verbeteren. Het helpt zoekmachines uw website beter te begrijpen en kan bijdragen aan een hogere rangschikking in de zoekresultaten. Vergeet dus niet om deze belangrijke stap toe te voegen aan uw SEO-optimalisatiestrategie en maak gebruik van de kracht van geoptimaliseerde afbeeldingen voor een betere online zichtbaarheid.

Gebruik social media om meer verkeer naar je website te genereren, wat ook kan helpen bij het verhogen van je ranking in zoekmachines als Google.

In de wereld van SEO draait alles om het vergroten van de zichtbaarheid van je website en het aantrekken van meer verkeer. Naast traditionele SEO-technieken, zoals keyword research en on-page optimalisatie, is het ook belangrijk om social media in te zetten als een krachtig instrument voor het genereren van verkeer naar je website.

Social media platforms zoals Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn hebben miljoenen gebruikers over de hele wereld. Door actief te zijn op deze platforms kun je een breder publiek bereiken en je merkbekendheid vergroten. Maar hoe kan social media helpen bij het verhogen van je ranking in zoekmachines?

Ten eerste kan het delen van links naar je website op social media kanalen direct verkeer genereren. Wanneer volgers op de link klikken, worden ze doorgestuurd naar je website, wat resulteert in meer bezoekers. Dit verhoogde verkeer kan zoekmachines zoals Google signaleren dat jouw website waardevol is en relevant is voor gebruikers, wat uiteindelijk kan bijdragen aan een hogere ranking.

Ten tweede kunnen social media shares en engagement (likes, shares, comments) indirect bijdragen aan je SEO-resultaten. Wanneer mensen jouw content delen op social media of erop reageren, wordt dit gezien als een teken van kwaliteit en relevantie door zoekmachines. Dit kan leiden tot meer backlinks naar jouw website, wat een belangrijke factor is voor zoekmachine rankings.

Om optimaal gebruik te maken van social media voor SEO-optimalisatie zijn hier een paar tips:

 1. Deel regelmatig links naar je website op je social media kanalen. Zorg ervoor dat je aantrekkelijke en pakkende berichten maakt die mensen aansporen om door te klikken.
 2. Creëer waardevolle content die deelbaar is op social media. Denk aan informatieve blogartikelen, visueel aantrekkelijke afbeeldingen en video’s die mensen willen delen met hun netwerk.
 3. Moedig gebruikers aan om je content te delen op social media door sociale deelknoppen toe te voegen aan je website of blogposts.
 4. Wees actief en betrokken op social media platforms door regelmatig te reageren op reacties en vragen van volgers. Dit kan helpen bij het opbouwen van een loyale community en het vergroten van de betrokkenheid bij je content.
 5. Experimenteer met betaalde advertenties op social media platforms om je bereik verder te vergroten en gericht verkeer naar je website te leiden.

Door social media strategisch in te zetten kun je niet alleen meer verkeer naar je website genereren, maar ook bijdragen aan een verbeterde ranking in zoekmachines zoals Google. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het maximaliseren van de kracht van social media voor jouw SEO-optimalisatie!

Creëer waardevolle backlinks om de autoriteit van jouw website te vergroten

Een belangrijk aspect van SEO-optimalisatie is het creëren van backlinks naar andere relevante websites binnen jouw niche of doelstelling. Backlinks, ook wel externe links genoemd, zijn links die vanaf andere websites naar jouw website verwijzen. Deze links fungeren als aanbevelingen en kunnen de autoriteit en geloofwaardigheid van jouw website verhogen in de ogen van zoekmachines zoals Google.

Het verkrijgen van kwalitatieve backlinks is een effectieve manier om jouw SEO-resultaten te verbeteren. Hier zijn enkele tips om succesvol backlinks naar jouw website te creëren:

 1. Identificeer relevante websites: Zoek naar websites die relevant zijn voor jouw niche of doelstelling. Dit kunnen blogs, forums, nieuwssites of branche-specifieke platforms zijn. Richt je op websites met een goede reputatie en autoriteit in jouw vakgebied.
 2. Contentcreatie: Creëer waardevolle content op jouw website die anderen willen delen en linken. Dit kan informatieve blogartikelen, whitepapers, infographics of video’s zijn. Zorg ervoor dat je hoogwaardige content produceert die nuttig is voor jouw doelgroep.
 3. Gastbloggen: Benader relevante websites binnen jouw niche en bied aan om gastartikelen te schrijven. Door waardevolle inhoud aan te bieden als gastblogger, kun je een link naar jouw website opnemen in het artikel. Dit helpt niet alleen bij het vergroten van de autoriteit van jouw website, maar ook bij het bereiken van een nieuw publiek.
 4. Linkruil: Neem contact op met andere website-eigenaren en stel een linkruil voor. Dit houdt in dat jij een link naar hun website plaatst en zij een link naar jouw website plaatsen. Zorg ervoor dat de uitwisseling relevant is en van toegevoegde waarde voor beide partijen.
 5. Sociale media: Maak gebruik van sociale media om jouw content te delen en te promoten. Wanneer anderen jouw content delen via sociale media, kan dit leiden tot natuurlijke backlinks naar jouw website.
 6. Online bedrijvengidsen: Meld je aan bij relevante online bedrijvengidsen of branche-specifieke directories. Deze directories bieden vaak de mogelijkheid om een link naar jouw website op te nemen, wat kan helpen bij het vergroten van de zichtbaarheid en autoriteit.

Het creëren van waardevolle backlinks vergt tijd en inspanning, maar het kan een significante impact hebben op jouw SEO-resultaten. Door de autoriteit van jouw website te vergroten, kun je hoger ranken in zoekmachines en meer organisch verkeer aantrekken. Implementeer deze tips en werk gestaag aan het creëren van kwalitatieve backlinks om jouw SEO-optimalisatie zelf te verbeteren.

Zet eenvoudigweg regelmatig nieuwe inhoud op uw site, zodat uw bezoekers steeds weer terugkomen voor meer informatie over uw product of diensten .

Een van de belangrijkste aspecten van SEO-optimalisatie is het regelmatig toevoegen van nieuwe inhoud aan uw website. Door dit te doen, zorgt u ervoor dat uw bezoekers steeds weer terugkomen voor meer informatie over uw producten of diensten. Maar waarom is dit zo belangrijk?

Ten eerste houden zoekmachines van websites die regelmatig worden bijgewerkt met verse content. Het toevoegen van nieuwe inhoud geeft zoekmachines een signaal dat uw website actief en relevant is. Dit kan leiden tot een betere ranking in de zoekresultaten, waardoor u meer organisch verkeer kunt genereren.

Daarnaast biedt regelmatig nieuwe inhoud toevoegen aan uw site ook voordelen voor uw bezoekers. Mensen zijn altijd op zoek naar nieuwe informatie en willen op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in hun interessegebied. Door regelmatig waardevolle en relevante inhoud te delen, kunt u hun behoeften vervullen en hen betrokken houden bij uw website.

Bovendien kan het toevoegen van nieuwe inhoud u helpen om uzelf als een autoriteit op uw vakgebied te vestigen. Door nuttige artikelen, handleidingen, tips of casestudy’s te publiceren, kunt u uw expertise tonen en het vertrouwen van uw publiek winnen. Dit kan leiden tot een hogere conversieratio omdat mensen eerder geneigd zijn om zaken te doen met bedrijven die als betrouwbaar worden beschouwd.

Het is echter belangrijk om op te merken dat het niet alleen gaat om kwantiteit, maar ook om kwaliteit. Zorg ervoor dat de inhoud die u toevoegt waardevol, informatief en goed geschreven is. Het moet relevant zijn voor uw doelgroep en aansluiten bij de zoekintentie van gebruikers.

Kortom, door regelmatig nieuwe inhoud toe te voegen aan uw website, kunt u zowel zoekmachines als bezoekers tevreden stellen. Het helpt u om beter gevonden te worden in de zoekresultaten, trekt meer organisch verkeer aan en houdt uw publiek betrokken. Dus ga aan de slag en begin met het creëren van waardevolle content die uw bezoekers steeds weer terug laat komen voor meer informatie over uw producten of diensten.

Vergeet niet om uw website aan te melden bij Google Search Console , zodat u kunt profiteren van extra SEO-voordelen zoals betere indexering door Google .

Vergeet niet uw website aan te melden bij Google Search Console voor extra SEO-voordelen

Bij het optimaliseren van uw website voor zoekmachines is het belangrijk om alle beschikbare tools en bronnen te benutten. Een van de belangrijkste tools die u kunt gebruiken is Google Search Console. Door uw website aan te melden bij Google Search Console, kunt u profiteren van extra SEO-voordelen, zoals betere indexering door Google.

Google Search Console biedt waardevolle inzichten in hoe Google uw website ziet en indexeert. Het stelt u in staat om belangrijke informatie over uw website te bekijken, zoals de prestaties van zoekwoorden, crawlstatistieken en foutmeldingen. Door deze gegevens te analyseren, kunt u problemen identificeren die de indexering of zichtbaarheid van uw website kunnen belemmeren.

Eenmaal aangemeld bij Google Search Console, kunt u ook verschillende acties ondernemen om de SEO-prestaties van uw website te verbeteren. U kunt bijvoorbeeld een XML-sitemap indienen om Google te helpen uw pagina’s efficiënter te crawlen en indexeren. U kunt ook controleren op eventuele crawl-fouten of gebroken links die kunnen worden gerepareerd.

Een ander voordeel van het aanmelden bij Google Search Console is dat u meldingen ontvangt over mogelijke beveiligingsproblemen of malware op uw website. Dit helpt u problemen snel op te sporen en op te lossen voordat ze ernstige schade kunnen veroorzaken aan uw SEO-rangschikking.

Kortom, het aanmelden bij Google Search Console is een essentiële stap in uw SEO-optimalisatieproces. Het stelt u in staat om waardevolle inzichten te verkrijgen, problemen op te lossen en de zichtbaarheid van uw website te vergroten. Vergeet dus niet om uw website aan te melden bij Google Search Console en maak gebruik van de extra SEO-voordelen die het biedt.