Tanken zonder zorgen voor ondernemers” – met de MKB Brandstof tankpas.

Een tankpas voor ondernemers: handig en overzichtelijk

Als ondernemer ben je veel onderweg. Je bezoekt klanten, rijdt naar afspraken en haalt misschien wel eens een broodje onderweg. Het bijhouden van al deze kosten kan een tijdrovende klus zijn. Gelukkig is er een oplossing: de tankpas voor ondernemers.

Een tankpas biedt veel voordelen voor ondernemers. Zo hoef je niet meer met bonnetjes te werken en kun je alle kosten overzichtelijk op één factuur terugvinden. Daarnaast kun je met een tankpas vaak ook gebruikmaken van andere diensten, zoals het wassen van je auto of het betalen van tolwegen.

Bij MKB Brandstof bieden we een tankpas speciaal voor ondernemers aan. Met onze pas kun je bij meer dan 4.000 tankstations in Nederland terecht, waaronder alle grote merken zoals Shell, BP en Esso. Daarnaast kun je ook in het buitenland terecht bij meer dan 1500 stations.

Onze tankpas is niet alleen handig voor het betalen van brandstof, maar biedt ook andere voordelen. Zo kun je er bijvoorbeeld mee betalen voor het parkeren of het opladen van elektrische auto’s. Ook kun je met onze pas gebruikmaken van verschillende wasstraten en autogarages.

Het aanvragen van een tankpas is eenvoudig en snel geregeld via onze website. Je kunt zelf bepalen welke opties je wilt toevoegen aan de pas, zoals tol- of parkeerdiensten. Daarnaast kun je via onze app altijd inzicht krijgen in je transacties en kun je ook gemakkelijk een tankstation bij jou in de buurt vinden.

Kortom, een tankpas voor ondernemers is een handige en overzichtelijke oplossing voor het betalen van al je reiskosten. Bij MKB Brandstof bieden we een pas aan die niet alleen voor brandstof is, maar ook voor andere diensten gebruikt kan worden. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld.

Wil jij als ondernemer ook profiteren van het gemak en de voordelen van een tankpas? Vraag dan nu de tankpas van MKB Brandstof aan en bespaar tijd én geld. Met onze pas kun je niet alleen brandstof afrekenen, maar ook gebruikmaken van andere diensten zoals parkeren, tolwegen en wasstraten. Bovendien heb je altijd inzicht in je transacties via onze handige app. Wacht niet langer en vraag vandaag nog jouw tankpas aan!